28 Aralık 2009 Pazartesi

Blogger Yazarları Buluşma Etkinliği Konya Ayağı







Blogger buluşmalarının diğer bir ayağını Konya'da yapmaya karar verdik.Kimle mi? tabi ki gönüldenelemle:) Organizasyonda benimle irtibata geçebileceğiniz gibi sevgili Gönüldenele arkadaşımla da irtibata da geçebilirsiniz. Buluşma 09.01.2010 (cumartesi) günü yapılacaktır. Katılmak isteyenlerin bizlere mail atmaları yeterlidir yada yazıya yorum bırakmaları. Buluşma ile ilgili tarih dışında detay veremiyoruz. Çünkü kesin katılımcılarının isteğine göre ortak bir saat ve yer belirlemeye karar verdik. 

Eğer kesin katılırım diyorsanız lütfen bizlerle irtibata geçin,bu duyuruyu ve yazı linkini de bloglarınızda duyurun.
Haydi Konyalı blogger yazarları sizleri bekliyoruz. 

16 yorum:

cafemis dedi ki...

canım,Konya da olup etkinliğinize katılmayı ne çok isterdim.Selçuk Üniversitesi mezunuyum,eşim de öyle,orda tanıştık,güzel dostluklar oluştu,yaza gelmeyi düşünüyorum nasip olursa,Konyadasınız madem,müsait olursanız görüşebiliriz,2010 yılı sizin ve sevdiklerinizin hayallerinin gerçekleştiği bir yıl olur umarım,sevgiler
http://cafemis.com
http://cafemis.blogspot.com

Nilgün Komar dedi ki...

canım benim çok güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum.. ist. ayağı çok neşeli geçti.. yakın olsak oarayada buradan bir temsili ekip yollayalım derdim :))
ben duyurmu yapıyorum..
selamlar.. çok öptüm...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

cafemis; yaza görüşürüz, şimdi maksat muhabbet olsun, birbirimizi tanıyalım. ii dileklerin için teşekkür ederim. bende selçuk mezunuyum, seninle kampüs muhabbeti yaparız ne güzel:))

celebim; Konya da İst. gibi katılım olacağını düşünmüyorum ama inşallah güzel geçer. Sizin etkinliğe imrendim zaten:)) ekibide yolla ama ekip başı sen ol:) çok saol desteğin için.

Adsız dedi ki...

Canım bildiğin üzre bende konyalıyım ve ailem orda,katılmayı çok isterdim ama İstanbuldayım şu an kalbim sizinle olacak emin ol.Bi daha ki buluşmada mutlaka bulunmak isterim.Sevgiler.

naki dedi ki...

oo konya ya da sıcradı toplaşmalar ne güzel. konyada olmak güzel olurdu o gün :(

gonuldenele dedi ki...

canım ayın 4 ü ptesi 9 olarak değiştirsen

Hobihane dedi ki...

Wow süper olmuş.
Kesinlikle katılmak isterim.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ay gözden nasıl kaçırmışım hemen değiştridim tarihi 9 yaptım...

Çiçek Hoby dedi ki...

İnanın bi konyalı olarak o buluşmada aranızda olup sizlerle tanışmayı çok isterdim. Keşke bu buluşma yaza olsaydı:))ayrıca burada olan bütün konyalı arkadaşlarıda izlemeye alıyorum.))))

nazardeğmesin07 dedi ki...

Güzel bir buluşma olacağından eminim daha önce tanışdığım arkadaşlar var hepside birbirinden güzel insanlar.Kesinlikle katılmak isterim ama o hafta sonu için şimdiden kesin cevap veremem.ayrıca katılan tüm arkadaşlara selamlar...

makhina dedi ki...

Merhaba arkadaşım,bloguma yazıyı ekliyorum hemen.
Benim kızım biraz yaramaz getirsem bir dakika rahat durmaz hele ki dış mekanlarda,eğer bırakabilirsem katılmak isterim.Netleştiğinde haberdar ederim.

Hobihane dedi ki...

Duyuru tamamdır cnm.Fotonu aldım haberin ola :)
Yer neresi olucak cnm.

pıtırcık dedi ki...

Ah niye şu işi 1 ay önce yapmadınız bloğumda ne çok bağırdım konyadan kimse yokmu diye, gidiyorum ben şimdi çok üzüldüm bak.

pıtırcık dedi ki...

ah canım benim yorumun için teşekkür ederim. cevabın mailime gelmiş ama yayınlayamıyorum, kusura bakma bi problem var pc'de, evet gidiyorum ben hemşireyim eşim buralı olduğu için burada oturuyorduk ama atamam geldi kayseriye gidiyoruz allah nasip ederse hoşçakal. Sevgiler yorumlarını yine beklerim, lütfen görüşelim.

Unknown dedi ki...

biz de butarz bulusmayı ıstanbulda yaptık süperdi umarım sızınkı de keyifli gecer.bu arad bız 29 kısıydık:)

Adsız dedi ki...

güzel bir gündü.sizlerle tanıştığım içim çok mutlu oldum..en kısa zamanda görüşmek dileğiyle sevgiler...gülay