8 Aralık 2009 Salı

Ufo Gördüm Galiba !



Dün işten çıktım 18.30 gibi, kapıdan adımımı attım havada 2 tane hareket eden ışık huzmesi. Bu ne diye bakakaldım. O an gözümün önünden silinmiyor. Çok farklıydılar. Işıklar hareket halinde bir o yana bir bu yana gidip geliyorlardı. Hemen fotoğraf makinemi aradım çantamın içinde ama işyerinde unutmuşum, bir daha çıkmayı gözüm yemedi, hemen kaybolurlar endişesiyle iyice inceledim. Cep telefonumu çıkardım 1 resim çektim ama belli bile değil. Uçak değil, şimşek asla olamaz, vs. hiç değil.

Enteresan,kocaman elips şeklinde ki bu ışıklar beni heyecanlandırdı, ama çalışma arkadaşım hariç kimseyi inandıramadım :S aynen aşağıda ki resimde ki gibi, fakat daha büyük ve yeryüzüne yakın bir görüntüydü.
sanki bir perdenin arkasından ışık tutuyormuşunuz gibi bulutların arkasında hareket eden bir ışık, dehşete düştüm walla.
Bugünde iş çıkışında aynı yere bakacağım belki yine gelirler:)))


5 yorum:

Adsız dedi ki...

çok ilginç ya..şekilleri net olarak gördün mü..ben de görsem keşke ya..gerçekten bizden başka canlılar var mıdır evrende ..karşıma çıkana kadar hep soru işareti olarak kalacak sanırım

sibel dedi ki...

Ben sana inandım.Onlar istediklerine görünüyormuş haberin olsun.

Adsız dedi ki...

Bende inanıyorum valla onların varlığına,inandım sana canım:)

GeCe dedi ki...

ben ufoların varlığına inanıyorum ama dünyaya geleceklerine inanmam daha güzel yerler vardır evrende

şaka bir yana uzayda seyahat edebilen varlıkların gemilerinin alışılmışın dışında bir yapıda olması gerektiğini düşünüyorum yoksa seyahat edemzler çok zaman alır belki ışınlama falan mümkündür ve böyle uzaylılar olabilir ancak o zamanda bu ufolar olmamalı çünkü gerek yok

YETENEK-SİZİN dedi ki...

eylülcüm; normalde pek umursamam ama acayipti, dün akşam tekrar baktım gökyüzünde bişey yoktu. Lazer ışığı olabileceğinden şüphe ediyordum ama hiç bişey göremedim. Kesinlikle farklı bişeydi. Umarım karşına çıkar..

sibelcim; korktum şimdi yaa :(

tatlıcadım; saol canım

gece; sende haklısın ama başka adlandıracağım bi ışık değildi..