16 Nisan 2010 Cuma

İdealpazar.com Alışveriş Sorunu

İdealpazar'ı bilmeyeniniz yoktur sanırım. Eğr bilmeyeniniz ve hiç alışveriş yapmayanınız varsa beni dikkatlice okusun.

Önce iyi yönlerini söyleyelim, sonra eksik yanlarını anlatmaya başlarım.

İdealpazar, online kırtasiye ve hobi malzemesi satışı yapan diğer sitelere nazaran çok uygun fiyatlarla ürün satıyor. Evinizin yanında ki bir ürünle idealpazarı mutlaka karşılaştırın derim, arada bayağı fark oluyor. Fiyat yönünden kendilerini kutlamak lazım.

Hatırlarsanız daha önce size Beyu ile yaşadığım bir sorun sonrasında bana yaptığı jestlerden bahsetmiştim. Okumayanlar için bu sorunumu anlatan yazı buda çözümü. Müşteri memnuniyeti budur dedirttiren davranışlar neden bizim esnafımız tarafından yapılmaz hep merak etmişimdir!!!

Gelelim İdealpazar'la ilgili yaşadığım aksaklıklara. İdealpazardan üün gamının zenginliği ve fiyatlarının uygunluğundan dolayı alışveriş etmeye karar verdim.
Seçtiğim ürünlerin fiyatları kabarık çıkınca taksit yaparlarmı ki diye kendilerine mail attım (2 defa yada 3) hiç bir cevap yok. Neyse yapmadıkalrı içn cevap yazmamışlar dedim alacaklarımın yarısını sepetimden boşaltarak bir kaç parça ürün sipariş ettim.
12 nisan sabahı siparişimi verdim.Başladım beklemeye onaylanması, tedariki, kargoya verilmesi derken 2 gün geçti. Normalde yurtdışından alışveriş yapmıyorsak ürünlerimiz en geç 2 gün içinde elimizde olur. 14 Nisanda da elimde olmayan ürünlerimin akıbeti için idealpazarın internet sitesinde ki numarayı aradım, bir beyle konuşmaya başladım. DAha doğrusu sadece kargo numaramı istedim. Adımı söyler söylemez benide maillerimide hatırladılar! Bizde sizi arayacaktık ile başlayan bir cümlenin devamını kurmama gerek yok sanırım. Kargo takip numarasını bilmediklerinden dolayı veremediler! Ama taksit seçeneği ile ilgili bankalarla görüşmenin devam ettiğini söylediler.
Ürünleriminde perşembe elimde olacağını, geckmenin istediğim ürünlerden birinin stoklarında bulunmadığından dolayı geciktiğini ifade ettiler. Ürün yurt dışından gelecekmişte o yüzden kargoyu bekletiyorlarmış vs. Madem ürün stoklarınızda yok, neden satışını yapıyorsunuz değil mi?
Ben aramasam kimsenin beni aradığıda yok. Bekle Allah bekle!!!! Neyse denildiği gibi ürün perşembe değil Cuma(Bugün) elime ulaştı...
Ayrıca ürünlerin içinden istemediğim farklı bir ürün çıktı,asıl istediğim yurtdışından gelecek olan ürün yoktu. O ürünün ne olduğunuda eminim merak etmişsinizdir. Hava ile kuruyan kalemdi, öyle çok değil sadece 1 adet istemiştim:) Sanıyorum o kalemin yerine bana tekstil kalemi göndermişler.Niye bunu gönderdiniz diyede sorma gereği duymadım. Sanırım yeterince açık!


Belkide sadece benim başıma gelen bir vaka, belki yoğun dönemleriydi vs. Ama biraz müşteri memnuniyeti şart değil mi? En azından o kadar ilgisizliğe rağmen,İstediğiniz ürünü temin edemedik, en kısa zamanda göndereceğiz yada yerine başka bir ürün gönderdik diye bilgilendirin, kısa bir açıklama yazısı yazın yada maili gönderin dimi!!!
Neyse bu kdar sinir harbi yeter, gelelim aldıklarıma...


Bu piyangodan çıkan teksitl kalemi. Akışkan bir yapıya sahip, simli ve düz olmak üzere karışık 6 renk var. Paketinde mnik desen kağıtlarıda çıkıyor. MArkası Amos Fabric Deco.

Bu da mat renkler, bunu kendim sipariş ettmiştim. Ucu biraz kalın, keçeli kalem gibi. Markası: Bruynzeel


Hepsinin toplu görünümünde en üstte simlilerin bulunduğu 6 şeker renkte tekstil kalemi.Markası: UHU

bu kadar tekstiil kalemini ne yapacağımı merak edenler vardır, orası süpriz eğeer yoğunluğumu atlatıp fırsat bulursam mutlaka paylaşacağım ciciler çıkıcak ortaya:)

5 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

canım benim;yeteneklim;güneşim; sanki de bişiler tahmin ediyor gibiyim.. :)) sana kolay gele, bizede iyi beklemeler..

muck muck

Unknown dedi ki...

Boşverin sıkmayın canınızı şimdi almış olduğunuz teksdil kalemlerle hangi güzellikleri göreceğiz bakalım. Kolay gelsin size.Merakla bekliyorum. Güzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın...

noyumberry dedi ki...

kalemleriniz ne güzel renk renk..eminim bunlardan bayağı cici
ler çıkar..güle güle kullanın:)
sevgiler..

Atolyekedi dedi ki...

Canım benim o sinir harbini tahmin edebiliyorum.Geçmiş olsun canım. Malesef bizim ülkemizde böyle herkez para kazanmak ister ama kimse hakkını vermez ve müşteriyi önemsemez. Vallahi bende okuyunca çok sinir oldum şimdi çünkü en çok kızdığım şeydir haksızlık yapılması. Allah sağlık versin canım ya , Biraz sakinleşeyim ben

Stil Direktoru dedi ki...

Daha sonra okunmak üzere mail atıldı :)