23 Haziran 2010 Çarşamba

Marmaris Tatilinden Notlar

Geldiğim günden beri koşturmaca devam ediyo, işyerinde birimim değişti filan derken buraları çok ihmal ettim. Bilgisayar sıkıntısından sadece bi kaç genel fotoğrafla gezi notlarımı aktarayım. (Foto otel terasından) Otelimin adı Emre Beach'ti hatırlarsanız.4* ama çok güzel hizmeti olan, bizi fazlasıyla memnun eden bir oteldi.


Bu kare safari gezisinde çekildi, Marmaris, deniz ve Yalancı Boğaz dedikleri yerler tam karşımızda:)


Tekne turu esnasında durakladığımız ve bu güzelliği izlediğimiz yerin adıda Cennet Adası..


Fosforlu Mağara, gece ışık saçtığıı söylediler. Bozuk para atarak dilek dileyenler mevcut ama ben dileğimi başka bi yerde dilediğimden burda sadece bakmakla yetindim.



 Tatil boyunca beni deli eden balıklar! Sahilin en sığ yerinde bile görmek mümkündü ve insandan kaçmamalrı beni katil balıklarmı sendromuna soktu. diken üstünde korkarak bi kaç kez denize girebildim.


Safari turu tatilimin en zevkli kısımlarından biriydi. Çok eğlenceli ve faideli bir turdu:) Şiddetle tavsiye ederim gitmenizi!!! Su tabancasıyla savaş, aksiyon, yeni yerler keşfetme, doğa ile iç içe olmak istiyorsanız, kaçırmayın.



Safari turunda binbir güzelliğiyle bizi büyüleyen Turgutlu Köyünde ki "Dilek Ağacı"nın etrafında 3 kez dönerek dileklerimizi diledik. Eğer dileğiniz kesin ve çabuk olsun istiyorsanız 7 kez ve koşarak gitmeniz gerekiyormuş:))



Çok fazla foto var ama malesef ekleyecek vaktim hiç yok denecek kadar az, bunları bile ekleyecek zamanım çok kısıtlı olduğundan üzerine yazı bile yazamadım.

Yorumlara ve blog ziyaretlerine ara verdiğim için çok özür diliyorum bi kaç ay sanırım bu şkilde olacak ama sizi hep gözlüyor olacağım.

18 yorum:

Unknown dedi ki...

O deniz, balıklar nasıl bir güzelliktir. Bayıldım bayıldımm

Nedret dedi ki...

Epey enerji toplamışsın. Darısı seneye artık. Sevgiler.

lolipu dedi ki...

Fotoğraflara bakınca nasıl anılara gittim bir bilsen. Yaklaşık 5 sene öncesine kadar 10 yılımın yazlarını Marmariste geçirdim. Çok severdim. Hele gece yolculuğundan sonra sabah Marmaris'in tepeden ilk göründüğü anı hep sevmişimdir. Cennet gibiydi:))

Adsız dedi ki...

Geçtiğimiz hafta yılın ilk tatiline iki çift çıktık. Herşey çok güzel başladı. Önce Gökovaya gittik. Muhteşem bir yer .. İnsanları içten, hava çok güzel, deniz güzel… 3 gün konaklamamızda, tekne turuna gittik ve etraftaki tüm koyları dolaştık. Güzel 3 günün ardında ise bu kadar gelmişken birde Marmaris’i görelim dedik… Marmaris hareketli güzeldi ama, yerli halkın insanları para gibi görmeleri, Türkleri pek sevmemeleri biraz değişikti. Aşağıda tekne turunda başımızdan geçenleri anlatmak istiyorum. Sizde yakın tarihte Marmaris tatili yapmak istiyorsanız mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.
Marmaris’e doğru hareket ettik. Otele yerleştikten sonra çıkıp tekne turlarına baktık. Keşke bakmasaydık. ‘KING SEZAR’ isimli bir tekneyle çıkmaya karar verdik. Ama günümüzün bu kadar kötü geçeceğini bilemezdik. Sağ olsun tekne çalışanları günün kötü geçmesi için ellerinden geleni yaptılar… Tekne çalışanları birbirinden saygısız, müşteri ile nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bir yığın adam. Hatta terbiyesizlik boyuta diyebiliriz. Tekne pis, duş yok, teknenin tek merdiveni var. İnsanlar denize inmek için dakikalarca bekliyor. Tabi tekneye çıkmak içinde… Hadi diyorsun denize girip rahatlayalım ama nerede, tekne kültür turunda gibi tüm koyları göstere göstere gidiyor ama sadece 3 koyda yüzme molası veriyor. Bunun gibi bir çok kötü anımız oldu. Eğer sizde bu tarz bir tekne turu yapacak iseniz ‘KING SEZAR’ isimli tekneden özellikle uzak durun…
İyi tatiller..

Yeşim dedi ki...

Oyy kuzuma bak. Nasıl da güzel gezmiş, eğlenmiş. Yarasın bebişime :)

Nilgün Komar dedi ki...

süpersin şekerimmmmmm ohhh ohhhh

Unknown dedi ki...

Sevgili yetenek Sizin, görüntüler harika arzu ettiğiniz dileğiniz gerçekleşir. Sevgiyle kalın...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Iyi tatiller dilerim,Marmaris güzeldir,ama bende safari turu hic yapmadim,cok zevkli görünüyor,tam benlik!

Sevgiler canim...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Canım harika resimler sende öyle güzel geçmiş belli. işlerin kolay gelsin öpüyorum

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

offf kızım yaaa tam da denizi özlediğim zamana denk geldi, bu yaz deniz yok bize malesef, neyse sizlerin fotolarıyla yetinirim artık :D Çok güzel geçmiş belli, süper bir yaz seni bekliyor yani :D Bu arada tatil de eşimle ben de safari ya da ATV turu yaparız çok zevkli oluyor. Sevgiler...

beyazsepetim dedi ki...

bende istiyom bende bende:(((

Atolyekedi dedi ki...

Ne güzel bir tatil olmuş canım. Fotoğraflar çok güzel

umudunmaceraları dedi ki...

Ne güzel fotolar insanın baktıkça içi açılıyor.Güzel bir tatil herkese iyiy gelir sanırım

Stil Direktoru dedi ki...

Oh yaramış kuzuma ma aile neşe ve huzur dolmuşsunuz canım

Yeşim dedi ki...

Mimledim seniii :)

Benhurum dedi ki...

Amaaanda amaannn kurabiyemmm ne de güzel eğlenmiş, neşen ve sağlığın daim olsun tatlım, fotolarda harika ellerine sağlık;)

YeMeK vAkTi dedi ki...

merhaba dopdolu harika bir tatil olmuş

papatya dedi ki...

geçen sene bende ordaydım ılk fırsatta tekrar gıdıcem senı görünce cok özendimm:)))