12 Temmuz 2010 Pazartesi

Etkinlik İçin Son Duyuru

Etkinliğimiz Çarşamba sona eriyor, o yüzden herkes ürünlerini göndermeye başlasın. Eğer eşinizle aranızda anlaşma varsa çarşambadan sonraya kalabilir ama yoksa herkes çarşamba günü ürünlerini göndermiş olsun.
Yeni eşleştirmelerden sonra eşiyle sorunu olan çıkmadığını gözlemledim. Daha önce burada yazdığımı tekrar buraya aktarmak istiyorum. Görmedim, duymadım, gözümden kaçtı olmasın. Kimse sıkıntıya düşmesin.


*************************************************************************************************************
Herkes kendi gönderdiği ürünün kargo ücretini kendisi ödesin.Hediyeleşmenin en doğru olanı herşeyin karşılıksız yapılmasıdır. Ödeme konusunu eğer başka şekilde yapmak istiyorsanız eşinizle mutlaka istişare yapın. Herkes ürünlerini 14 Temmuz ve sonrasında blogunda yayınlayabilir. Öncesinde yayınlanmamasını rica ediyorum.

Herkes, elinden geldiğince bir şeyler hazırlamaya çalışıyor, el emeği, göz nuru, zaman, beceri vs. isteyen bir iş ile uğraşıyoruz. Ürünler hazırlandıktan sonra benim ki iyiydi, senin gönderdiğin kötüydü gibi münakaşalara aramızda girecek insan yok, bunu çok iyi biliyorum ama yinede ben herkese bunu da hatırlatayım dedim.

2 yorum:

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Canım ben de yeni geldim postaneden haberleştik Ebruli de yarın gönderecekmiş, elimize geçince hemen yayınlarız şimdiden böyle bir etkinlik için teşekkürler güzeller :D

ArZuCo dedi ki...

ben kullanmaya başladım bile :)