6 Ağustos 2010 Cuma

Bu Tutkuma Ne Olacak?

Beni tanıyan herkes bilir, ben öle kolay kolay bişeye sahip çıkan, sürekli onunla haşır neşir olan biri değilim. Anlık değişir, kararlarımda duygularımda!

Ama......

Ona tutkum çok uzun değil bi kaç ay öncesinde başladı. Artık 1 gün bile dinlemesem işimin rast gitmeyeceğine inanacak kadar abarttım :)
Bazı arkadaşlarım " Liseli kızlar gibisin" dese de kendimi alamaz oldum. Evet hiç farkımda kalmadı. Hatta bazı arkadaşlarım konserine gideriz, sen önde kendini Soner diye paralarken bizde sana güleriz bile diyor:)) Haklılarda....

Sesi  süper, duyduğum an hem kimyam hem dünyam değişiyor...

Şimdi bu yazıyı okuyanlardan bir ricam var; konserine giden, tanıyan yada karşılaşan olursa lütfen benim adıma ondan bişeyler alın:)) ve bana gönderin. Olmayan saçından bir tel olabilir, elinde tuttuğu kalem olabilir, imzası olabilir vs. her hangi bişey.... (Bu konuda Stildirektörüm Eda ve Organizasyonların kraliçesi Çelebim74üme güveniyorum)

Bide bana akıl fikir dileyin :)))

Resmi web sitesi için: www.sonersarikabadayi.com
Facebook                : S.Sarıkabadayı  
Twitter                    : Snr

Onu tanımayanlar varsa klibini izleyebilirler....

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bana da şu gözünün altındaki beni çok karizmatik geliyor..çok farklı bir yerde ve ona ayrı bir hava katıyor..bu arada özletiyorsun kendini:)

Nilgün Komar dedi ki...

:) şekerim valla oluyor liseli falan demesinler yaşla alakası yok hayranlığın.. yüreğinde bir yere dokunmuştur söylediği bir şarkı yada bir bakışı.. hayranlık başlıyor işte o zaman.. kendini kaybedip yollarına düşmede.. gerisi önemli değil.. mesela bende tarkanın KAYIP şarkısını günlerdir tek şarkı olarak dinliyorum yolda izde.. kaç kere baştan sardım bilmiyorum.. off birde şu video nasıl yayınladın bende yayınladım ama görünmüyor :((

Yeşim dedi ki...

Canım benim bilirim bu duyguyu. Çünkü aynı hisleri ben de Yaşar için taşıyorum :) Bence çok güzel bir duygu kim ne derse desin tadını çıkar :) ben öyle yapıyorum.

icimdeki yolculuk dedi ki...

içindeki mutlu çocuğu uyandırmş.daha ne tadını çıkar boşveee

Nedret dedi ki...

Kim ayol bu çocukcağız? :))))
-Hah, sen ne bilirsin?
-Dünyadan haberin yok!
-De get, tanımıyo ayol...
-Teyzeciğim hangi dünyada yaşıyorsun?
Şıklardan birini işaretleyiniz:)))

Unknown dedi ki...

Walla sesi filan bana da çok farklı gelmişti.Bi aralara dediğin gibi,dinlemeden duramıyodum ama,o halimden baya sıyrıldım:) zaman içinde sen de aşarsın bu durumu:) sevgiyle :)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

inş. en kısa zamanda hayaline kavuşursun tatlım. akıl dileyecek birşey yok hiç de garip değil yaşadığın kim yaşamadım diyebilirki:)) bakalım ilk hediye kimden ulaşacak sana. belki bir gün tanışma imkanın bile olur.
hadi hayırlısı . sevgiler öpüyorum

Atolyekedi dedi ki...

Canım bu durum sanırım yaşa başa yada başka bir şeye bakmıyor, içinden ne geliyorsa öyle onu yap bence

Stil Direktoru dedi ki...

enişte koş hele bak neler yaziiii hatun kişi :P