14 Eylül 2010 Salı

Elle Dergisinden DIY'lik Öneriler

Elle dergisinin bu ay ki sayısını incelerken gözüme ünlü markaların yapılabilecek parçaları takıldı. Bende fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşmak istedim. Umarım Elle'ciler buna kızmaz :D Bakalım neler varmış...

D&G markası bu sezon ışıltılara ve kokoşluğa yer vermiş bütün tasarımlarında.Fotoğrafta gördüğünüz metal işlemleri kıyafetin çantasıda var! Takı malzemesi satan yerlerde bu tarz metaller fazlasıyla var. Eğer hem ünlü markayı hemde modayı takip etmek isterseniz, bol miktarda bu takı uçlarından temin edin ve işlemeye başlayın:)



Lacoste her zamanki gibi renkli ama bu pon pon kemerlere bayıldım. Yapımı o kadar kolay görünüyor ki, kışa doğru denerim mutlaka.uzunca bir kumaş hatta trikodan olursa taklit gibi de durmaz:) uçlarına da koca pon ponlar....


Maison Moschina markasının bu yatağınada bayıldım. İnsanlar ne kadar yaratıcı, denemek isteyen olur mu bilmem ama ben sizlere fikir olsun istedim.

Yine D&G'nin bir çantası, bu sene çantalara bu tarz aksesuarlar takmak modaymış! Ne buldularsa takmışlar, kendiniz yapıp takabilirsiniz gördüğünüz gibi gayet kolay :)




Sanırım marka Colin's ama emin değilim. Bide bu sene çoğu markada örgü çantalar var hemde kocamanlar...

Goblenmi, etaminmi her neyse onun kumaşının etrafına bi zincir al sana milyonluk çanta. Fiyatına bakmadım ama eminim çok uçuk bişeydir!

yine takı malzemesi satan bir yerden temin edeceğin iri düğümlü bir zinciri sar bileğine boynuna, ne kadar da şık olmuş.

Bu anahtarlıkta floş ipten düğümler, deriden haycanlar, amigurumiden insanlar vs... var. Bunu görünce bi sürü blogger arkadaşım aklıma geldi. Herkes bi parça yapsa 1 kişiye ne güzel son model bi anahtarlık olur dedim içimden:)

Hadi iş başına............

7 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Kırmızılı yatak örtüsü çok değişik :))
Böyle bir örtüm olsun istermiydim kararsız kaldım ama beğenenler mutlaka vardır....

Demet / Demetoloji dedi ki...

Ponponlu kemer fikrini beğendim ;)

Duru Günaçan dedi ki...

pomponlu kemer fikrini çok sevdim, hem de çok kolay.

Yeşim dedi ki...

Ponponlu kemer fikri çok tatlı. Aslında ponponları her yerde kullanabiliriz :) Hatta Zeto buna başladı bile ;)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Çok güzeller haklısın yapabileceğimiz şeyler hep çok beğendim. teşekkürler fıstığım

Stil Direktoru dedi ki...

Aboo o yatak ne löö korktum valla :) kemer favorim bebek

Unknown dedi ki...

zincirli çanta fikrini sevdim, teşekkürler.