17 Ekim 2010 Pazar

Sonunda Bende Ünlü Oldum :)




İnc Girişim Kobi Destek dergisinde fotoğraflarım ve yaptıklarım yayınlandı. Ne alaka kobi-sen  diyebilirsiniz. Şöyle izah edeyim, internet üzerinden satış yaparak, kendi el emeğini satış yapanların, bu süreçte neler yaptığını, buraya kadar nasıl geldiğini anlatan bir yazı yazmamı istediler. Ben aman aman satış yapmadığımı belirtsemde ısrarla yazı hazırlamamı istediler, bende kıramadım. Yanlız şunu söyleyeyim bir dergide kendini ve üretimlerini görmek hakikaten çok heyecan verici, bunu yaşayan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Her ne kadar benimde hiç bilmediğim ve tanımadığım bir dergi olsada:))

Dergide yazı metnim şu şekildeydi:


2007 yılında hobi amaçlı başladığım işi,  2 yıl sonra ticarete dönüştürerek sanal ortamda satışa sunmak hayallerim arasında yoktu. Aklımda ismimi marka yapmak ya da bu işin en iyisi olmaya çalışmak gibi hedeflerimde yoktu. Sadece eğlenmek ve stres atmak için başladığım işin bir süre sonra bana gelir kaynağı olacağını hiç düşünmemiştim.
Evimde tasarladığım el yapımı ürünlerin önce sanal ortamda tamamen araştırmasını yapıp inceliklerini öğreniyorum, daha sonra bunları uygulamaya koyuyor ardında da internet adresimde insanların beğenisine sunuyorum. El yapımı ürünlerimi sanal pazarlama adresleri vasıtası ile satarak ticarete ilk adımımı atmış oldum. Bir hayal olarak başladığım işin hayallerimle harmanlanıp bana artılar kattığını bilmek beni çok mutlu ediyor.
Genellikle bayanlara yönelik aksesuarlar tasarlıyorum. Günümüz modasını, hayal gücümle harmanlayıp insanlara sunuyorum.
Hem sevdiğiniz işi yapmak hem de evinizden para kazanmak istiyorsanız teknolojinin bize sunduğu nimetlerden faydalanmanızı tavsiye ederim. Hobilerinizle ilgilenmek ve para kazanmanın ne kadar keyifli olduğunuz sizde anlayacaksınız.


14 yorum:

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Tebrik ederim canım.

Nedret dedi ki...

Tebrik ederim. Sen dergiyi tanımıyormuşsun ama tanıyanlar okur ve senin reklamın olur. Ne güzel işte:)))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Fıstığım süper olmuş bu çok sevindim senin adına.emeklere değer verildiğini görmek harika.

sevgiler öpüyorum canım

Unknown dedi ki...

aa süper olmuş tebrikler canım bu arada çokda güzel çıkmışsın

Stil Direktoru dedi ki...

Balım tebrik ederim kocaman :)

fiamma dedi ki...

sevgili yeteneksizinciğim,küçükgüneşim(biliyor musun yeteneksizin in sen olduğunu anlamazdan evvel ben hem kücükgüneş olarak hem de yeteneksisin olarak ikinizi de cok seviyordum) her daim başarılar seninle olsun, başka dergilerde de başarıların duyulsun inşallah:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok tebrik ederim canim, bence süper bir olay bu,keyfini cikar bence,insallah yeni projelerede imkan saglar,,sevgiler sana...

evli ve cocuklu dedi ki...

Nadireciğim tebrik ederim hayatım. Başarılarının devamını diliyorum.

Unknown dedi ki...

Tebrikler sana:)

Unknown dedi ki...

Tebrikler sana:)

Nilgün Komar dedi ki...

sen birtanesin!!!!!!!!!

Gülen Tezer dedi ki...

Tanıdığım birilerinin başına gelen iyi şeyler sanki benim başıma gelmiş gibi sevinip mutlu oluyorum. İddiasızca çıktığın bu yolda elde ettiğin başarının karşısındaki duruşunu seviyorum.
Ünlü tanıdıklarım çoğalıyor. Blog yazmak iyi bir şey :)
Kutluyorum candan yürekten :)

Unknown dedi ki...

Sevgili Yetenek Sizin, harika tebrikler canım sevgiyle kalın...

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Cancağızım tebrikler ediyorum başarılrının katlanarak devamını diliyorum öpüyorum ;)SLN