4 Aralık 2010 Cumartesi

Eminönü Ganimetlerim


Üstten ilk ikisi hediye gitti, diğerleride bana kaldı:) Margazit görünümlü yüzüklerin hepsini 4 liraya aldım, baykuşluda dahil! Otantik görünümlü karanfilli olanı 7 liraya aldım diğer düğme gibi kırmızıyı ise 3 liraya aldım. Kolyelerden tavşanlı 5 lira diğerleri 3 liraydı.
bu kadar çok amrgazit görünümlü yüzüğü napcaksın diye içinden soranlar vardır, genelde hediye olarak aldım, bende kalanlarda yerini bulacak:)

Alttaki bu kutu bildiğimiz hırdavat kutusu, hani içinde vidalar filan olur yaa ondan... Benim kuzen pratiklik ve düzen konusunda herkese taş çıkarır. bunalrdan boy boy almış, küpeler için küçük boyunu, kolyeleri için büyüğünü...
Benimde çok hoşuma gitti hem derli toplu duruyor hemde çok pratik, hemen bende gittim aldım. Bileziklerim hariç bütün takılarım sığdı, zaten yüzük haricinde fazla bir takım yok, çoğuda hediye...
Birbine karışmadan dağılmadan buluyorum takılarımı.


11 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

çook güzeller:)

madammoda dedi ki...

Hepsi çok güzeller, çok da karlı bi alışveriş olmuş, güle güle kullan ;))

Adsız dedi ki...

cok güzeller ama bende kutuya bayıldım.derli toplu duran şeylere bayılırım
sevgilerle canım...

embir dedi ki...

ay hepsi birbirinden güzel, süpermiş yahu, bak bir sonraki istanbul seyahatimde ne yapıp eminönüne gidicem (ah bu zamansızlık) Aaaa Şubat ayında zamanımda olacak tamam süper o zaman giderim:))

Güzel günlerde kullan canım

uğurböceği dedi ki...

hepsi çok güzel

Archilemi dedi ki...

Bu kutuların katlı olanları var ben onları kullanıyorum makyaj malzemelerim için organizer olarak.Ahh baykuşlu herşeyi severim zaten ne cici o yüzük.Çok özledim İstanbulu çook

umudunmaceraları dedi ki...

güle güle kullan.hediye alacaklarada şans getirsin.Sevgiler

Yeşim dedi ki...

Ayy çok güzelleer tatlım. Ben de gittim Eminönü'ne ama sadece dışardan bakabildim, malum kocişle yapılmıyo böyle alışverişler. Keçe bile bulup alamadım :( Bir de şu kutu olayı süpermiş. Kesinlikle bana da lazım ilk fırsatta alıyorum :)

fiamma dedi ki...

Hepsi güzeller ama baykuş ile karanfilli bir başka güzel...Istanbul a bir daha ki gelşinde birlikte aktar dökter edelim Eminönünü:)))

Sezsel by Sezgi dedi ki...

ne dir bu takılardan çektiğimiz :D
bize kutularcada takı verılse doymayız walla :D

YETENEK-SİZİN dedi ki...

herkese çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız