18 Ağustos 2011 Perşembe

Sinek Kovar Bileklik

Tatile gitmeden önce eczanede görmüş işe yarar belki diyerek sıradışı sinek kovar bi bileklik almıştım. Yumuşacık deriden, kolu tahriş etmeyen fakat yoğun kokusuyla burnunuzun direğini kıran etkili bir ürün Bugslock Sinek Kovar Bileklik. Koreli bir tasarımcının % 100 doğal aromalardan elde ettiği ürün hakikaten çok iyi ve fiyatı da oldukça makul. Yanılmıyorsam 4,50 Tlye almıştım. Ürünü sineklerden kaçmak istediğiniz zaman kilitli poşetinden çıkarıp bileğinize, ayağınıza yada yanınızdaki her hangi bişeye takıyorsunuz. Sonra sinekler yanınıza uğramıyor. Ben genelde ayak bileğime takıyorum çünkü yoğun bir şekilde yeşil kalıp sabun kokusu salgıladığı için dayanamıyorum. Bulunduğunuz yeri kokusuyla sarıp sarmalıyor zaten! İşiniz bittiğinde tekrar poşetine koyarsanız kullanım süresini uzatmış oluyorsunuz! Detaylı bilgiler hem sitesinde hemde ürünün paketinin üzerinde mevcut, benden tavsiye etmesi...

Twitterda yazmıştım Konadımız yok ama Çin malı Nail Artımız var diye!Ne zamandır bu stencillerden edinmek istiyordum sonunda 6 Tlye edindim. Konadın fiyatının yanında devede kulak. Ama yapımı baya zahmetli yada ben beceremedim. Benim gibi pratik işleri sevenlerin oyalanacağı bişey değil! 
Bunun için ojede çok önemli, bir çok oje denedim ama Golden Rose' dan başkası işe yaramadı. Zemine Golden Rose 07, desenler ise 60 no kullandım. Bu arada bunu uygulamanın pratik yöntemi varsa keyifle önerilerinizi bekliyorum!!



Herkese güzel ve mutlu günler diliyorum.

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

oha kanka süper ya kesin alacağım oje konusunda da düşüneyim ben dostum

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ : başka marka alıp denemedim ama evde bu vardı olunca tttum:)

Yeşim dedi ki...

Sinek kovan bileklik süpermiş kuzum :) ben de tatile gitmeden eczanalere sorayım bakayım. Sen yine iyi yapmışsın ben hiç beceremedim :P

mandalincikmazi dedi ki...

Sivrisinekler bana bayılır
şimdiye kadar ne denediysem işe yaramadı sarmısaktan tut sivrisinek tabletleri fısfısla neler neler bırak açık havayı iş yerinde masanın altında hatta otobüste bile beni sinekler ısırır ..
Geçen hafta tatilde bir sinek ısırdı sorma bacağım diz ile bilek arası şişti kızardı :)
Yaz boyunca sinek ısırıklarından etek güymeye utanıyorum..
Bu ürünü tavsiyen üzere araştırıp bulmaya çalışacağım inşallah işe yarar eğer iyi gelirse sana çok dua ederim :))
Teşekkürlerrrrr.
Öptüm kocamannnn