27 Mart 2012 Salı

Lens - Site Önerisi

Uzunca bir aranın ardından herkese merhaba! 



Hemen konuya gireyim;

Çok küçükken gözüme batan iğnenin etkisiyle yaşadığım görme kaybımla çocukluğumdan beri baş etmeye çalışıyorum.Uzun yıllar gözlük taktım, sonra bıraktım, sonrasında öğrendim ki gözüm tembelleşmiş. Şükürler olsun ki yaşadığım talihsizliğe rağmen büyük bir kusurum yok. Küçükken başlayan iğne, iplik merakım sonrasında yaşadığım kaza diyelim...

Üniversiteden beri ara ara gözlük kullanıyordum, baktım ki baş ağrılarım ne gün içinde nede geceleri beni  rahat bırakmıyor, gözlükte takamıyorum sorununda gözümden kaynaklanacağını biliyorum. Doktorda hem göz hemde lens muayenesi olduktan sonra lens araştırmalarına girdim. Piyasada fiyatların internete göre oldukça pahalı olduğunu gördüm. Hoş uzak doğu ürünleri satan yerlerde varmış ama ben çok sağlam bir site aracılığıyla lenslerime kavuştum. Tanıştırayım kendileri Lensoptik olur.


Gözlerimi kısarak okumaktan, yanımdan geçenleri bile görmeme acizliğinden kendimi kurtardığım için sonsuz teşekkürler☺ Tabi üretici ve satıcı firmayı da ne kadar takdir etsem az valla... Bu arada gözümün biri hem hipermetrop+astigmat diğeri ise; miyop, buna rağmen rahatım aynı durumda olanlarada tavsiye edilir.

Alışveriş yaptığım site (Reklam değil tamamen memnuniyet amaçlı bilgilendirme) yukarıda da söylediğim gibi Lensoptik.com. Çok özverili, hızlı ve uzak doğu olmayan ürünleri oldukça uygun fiyata bulabilirsiniz. Eğer her hangi bir sorun olmazsa siparişiniz ertesi gün elinize ulaşıyor. Firma yetkilileri teyit için sizinle irtibata geçiyorlar. Aklınıza gelen herşeyi de arayıp, sorabiliyorsunuz. Kargo ücreti olmadığı gibi alışverişlerde solüsyon hediyeleri var. Daha ne olsun dimi ;) 

♥...Herkese kolaylıklar, Allah ellerinizi bırakmasın...♥

10 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

daha rahat olmana sevindim göz problemide yıpratıyor insanı.

öpüyorum canım

Atolyekedi dedi ki...

Amin canım. Çok geçmiş olsun. Küçük bir kaza olması şansın olmuş, Allah beterinden korumuş.

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

göz çok önemli,
rahat etmene çok sevindim canım,
hayırlı olsun,
hayırlı günler,sevgiler:))

Stil Direktoru dedi ki...

Oh iyi bari minnoşum rahatlamışsındır şimdi sağlık ihmale gelmez canısı öperim

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Ooyyy bitanem benim yaa, çook çok geçmş olsun.. Umarım bu lensler çok çok işe yarar ve baş ağrılarında son bulur.. Çok kitap okuyorsun, gözlerini dinlendirmeyi ihmal etme bitanem ya emi.. Sağlık çok çok önemli biliyorsun, seni seviyorum hemde çok seviyorum, tırnağına taş değmesin istiyorum. Allaha emanetsin :*

BynFavori dedi ki...

cnm hemşom merhaba benimde gözlerim uzagı görmüyor gözlük yazdı dr ama eşim gözlükten hoşlanmıyor lens düşünüyorum ama bu konuda hiç bilgim yok sitede bi çok çeşit var ne nedir biraz bilgi verir misin?

YETENEK-SİZİN dedi ki...

BynFavori :
Ooo hemşerim hoşgeldin. Tabi ki bilgi veririm ne demek..

Öncelikle gittiğiniz doktora gidip gözlük reçetenizi göstererek ona tekabül eden lens bilgilerinizin ne olduğunu sorun yada lens muayenesi olun. Eğer ilk defa lens kullanacaksanız lens muayenesi olmanızı tavsiye ederim. Lens bazı hassas gözlerde alerjik reaksiyonlara sebep olabiliyor.
Ben Büyükşehir Hast. HasanKüçükçeliğe giderek muayene oldum, uygun lensi ve markasını söyledi. Bende ona göre netten sipariş ettim.
Benim gözümde 3 problem vardı. Gözümün biri hem yakını göremiyor hemde astigmattı o yüzden fiyatı değerlerine göre daha pahalı olan ve renk seçeneği olmayan astigmatlı(Toric) lenslerden edinmek zorunda kaldım. Diğer gözüm ise; sadece uzağı göremiyordu onada numaralı lens aldım. Numaralı olan lenslerde renk seçeneği olabiliyor. Bu arada genelde doktorlar Bash&Lomb un Comfort serisini tavsiye ediyorlar. Numaralılar 30 tl civarında iken astigmatlılar 70 tl civarında oluyor. Umarım seninki astigmatsızdır.
en fazla 1 hafta takmakta çıkarmakta zorlanırsın daha sonra alışırsın. Şimdiden geçmiş olsun. aklına takılan olursa yine cevaplarım

BynFavori dedi ki...

genişşce, ayrıntılı ve açıklayıcı bilgilendirme için tşkler canım :)) gittiğim doktortan lens bilgilerimi aldım ama ayrıyetten bi lens muayenesi yaptırmam daha sağlıklı olur sanırım. son olarak ne kadar kullanıyorsun bi lensi_? tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere..

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Aylık olanlardan alıyorum 1 ay kullanıp atıyorum. Genelde aylık olanlardan almak daha sağılıklı ve kullanışlı oluyor..

Yeşim dedi ki...

Canımm bilmiyordum ben bu detayı :( Neyse kalıcı olmamış çok şükür. Söyle bakalım şimdi rahat mısın? Alıştın mı lenslerine? Öptüm kocaman mutlu geçsin hafta sonun :)