21 Şubat 2013 Perşembe

Efsane Krem Sudocrem

Herkese merhaba!  Bu aralar aklıma takılan her şeyi internet deryası içinde aramakla meşgulüm. 
Yine bir arayış içindeyken bu krem yapılan övgüleri okudum. Bebek pişik kremi denilen bu ürün bu kadar şeye nasıl iyi geliyor diye düşündüm. Sivilcelere, güneş yanıklarına, yara izlerine, ciltteki sorunlara vs. pek iyi geliyormuş. Neredeyse olumsuz bir eleştiri okumadım diyebilirim. Ünlü mankenler bile bu efsane kremi kullanıyormuş. Hayret dedim!


Kendisi ithal bir ürün olup ülkemizin tüm eczanelerinde + Mother Care mağazalarında satılmakta. Fiyatı gayet makul 60 gr. 12 Tl, 125 gr. 20 Tl. Normal pişik kremlerine göre pahalı olabilir ama kıvamı çok yoğun ve minicik bir damlayla bayağı bir alana hükmedebiliyorsunuz.

2-3 gündür bende kullanıyorum, gerçekten cildi yatıştırdığı ve sivilcelere iyi geldiği doğru.. Sıkıntısı olanlara tavsiye ederim ☻Sizlerinde memnun kalacağını düşünüyorum. İçeriği de çok güzel araştırabilir ve Sudocrem sitesinden de detaylı bilgi alabilirsiniz.

2014 Güncellemesi: Gerçekten muhteşem bir krem. Bu yazıyı yazalı 1 yıl olmasına rağmen hala kullandığımı söylemek sitiyorum. Küçük bir sivilcelenme de hemen sudocremi sürüyorum ve ertesi güne düzelmiş olduğunu görüyorum. Kullanın cidden çok faydasını göreceksiniz;)

Herkese mutlu günler...

10 yorum:

Unknown dedi ki...

paylaşım için teşekkürler,cilt lekelerine de iyi gelir mi acaba?

YETENEK-SİZİN dedi ki...

başak pdr : Lekelerin rengini açtığı da söyleniyor ama ben henüz bişey diyemiycem...

Mirayın annesi dedi ki...

pişik kısmını okur okumaz hemen arkadaşıma söyledim paylaşım için teşk.

Çalışkan Arı dedi ki...

Benim hayatımın efsanesidir bu krem,6 yıl önce adeta pişikten haşlanmış kızımın tatlı totosuna denediğimiz onlarca yöntemden sonra" Allahım sen yavruma bi mucize ver, akşam sürelim sabaha iyileşsin" diye yalvardım ve ertesi gün tesadüfen Mothercare mağazasında gördüm "e, madem yatalak hastaların yaralarını bile iyi ediyor ,bizde deneyelim" dedim ve fark ettim ki Allah duamı kabul etmiş ertesi gün hiçbirşetyi kalmamıştı...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Gülhan Miray : Evet yatalak hastaların yaralarınada iyi geliyormuş, umarım onlarda faydalanırlar..

Çalışkan Arı : Ne güzel yaa çok sevindim, herkes olumlu şeyler söylüyor. Bende yüzüme sürmeye devam ediyorum hakikaten yatıştırdı. Sivilcelerim çıkmıyor, olanlarda kuruyor. Şuan kalan izler için kullanmaya devam ediyorum bakalım :)

Neşeli İşler Dükkanı dedi ki...

merhaba; bende sivilcelerim için uzun zamandır Sudocrem kullanıyorum suana kadar olumsuz birşey olmadı aksine cildimde düzelmeler oldu. ablamda yeni doğan bebeği için bu ürünü kullanıyor. tavsiye ederim...

Rainbow Gatherer dedi ki...

pişik kremini yüze sürmeyi düşünmem ne kadar iyi olsada sanırım :P yağlandıracağını düşündürüyorum cildi:/
banada beklerim :)

fiamma dedi ki...

Can can ben de bunalım olduğum bir gün ne yapsam diye aranırken Sesiber sayesinde aldım bu kremi, alır almaz da sürdüm ki çene altında dıştan belli olmayan hafif bir kızarıklık ve sanki kar yanığı gibi bir acı vardı ve beni deli ediyordu. Çok iyi geldi 1-2 saat içinde o yanık hissi geçti rahatladı, gece yatarken yine sürdüm sabaha bir şey kalmadı. Ben de herieyi yüzüme sürmem alerjik yapımdan dolayı ama bebeklerde kullanıldığını düşününce tereddüt yaşamadım. iyi günlerde kullan...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

betul karaca: aynen bende fakat yüüzmde sürmediğim yerlerden reaksiyon vermeye başladı önce sadece sorunlu yerlere sürüyordum şimdi yüzümün her yerine sürüyorum:)

Rainbow Gatherer : Aslında bebekler için olan bişeyi kullanmak daha sağlıklı diye düşünüyorum. Cildide yağlandırmıyor tavsiye ederim.

Fiamma: Valla Şule abla son günlerimin en iyi keşfi:)

Yeşim dedi ki...

Son günlerimin kargaşasından unutmuştum tatlım. İlk fırsatta alıyorum :) öperim.