5 Aralık 2009 Cumartesi

Bende Satışa Başlıyorum

Herkes bloglar vasıtası ile bişeyler yapıp satıyor ,bende neler yapabileceğimi düşündüm. Aklıma daha önce  yaptığım şu şemsiyeyi satışa sunmak geldi, Hem yaptıklarımı sizlere sunarak ufak tefek kazanç sağlayacak hemde bu kazancımla  ihtiyaç sahibi bir öğrencinin masraflarını karşılayacağım.
 İster bu şemsiyeye,isterseniz siparişlerinizle kişiye özel hazırlayacağım şemsiyelere sahip olmak isterseniz yetenek.sizin@gmail.com  adresimden mail atarak gerekli bilgileri verebilirsiniz.
Şemsiyelerin satış fiyatını 50 tl olarak belirledim.



Ayrıca; yüz görünümlü, keçeden clutch çantalar hazırlıyorum. Daha önce bu yazımda broşunu yapmıştım. Tabi ki yanlış anlaşılmasın yüz fikri başkasına aitti ben onu çantaya uyarladım. Farklı bir kaç renk çanta hazırlayınca onları da görücüye çıkaracağım.

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum

5 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...


YETENEK-SİZİN sağol canım okdir, canım tema için sıraya aldım, sıra gelince haber veririm. Unutmadan hayırlısı olsun canım

İğne İle İplik dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun:) Şemsiyeye bayıldım, benimde aklımda hep böyle tasarım fikirleri uçuşur, hatta şemsiyelere de el atsam mı demiştim ama seninkisi cidden düşüncelerimi utandırdı yaw:) Süper olmuş. Ayrıca ilk ürün içinde harika bir tercih olmuş:) Tekrar hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlı olur inşallah:)

GeCe dedi ki...

fikir çok orjinal tutabilir bence resmerin biraz daha ayrıntılı olmalı

Gokce dedi ki...

hayırlı olsun bu şemsiyeyi ilk gördüğümde de beğenmiştim, şu pasajı açmayı bir başarabilirsem hemen gidip bakacağım.
sevgiler

Etsy İş Yönetimi dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun :)

Online dükkan açma konusuna ilgi duyanlar için, ufak bir kılavuz hazırladım. İlk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz:

http://limonyesili.blogspot.com/2010/07/pasajcomda-sats-yapma-uzerine-birkac.html