20 Nisan 2010 Salı

UMUT

Hayatımda izlediğim en acıklı filimdi diyebilirim. Gözyaşlarımı tutamadım, hıçkıra hıçkıra ağladım.2009 yılında yayınlanmış bu filmi o zamandan sinemada izlemediğim için çok pişman oldum.
Eğer ağlamak istiyorsanız, dünyaya ve sevdiklerinize sımsıkı tutunmak istiyorsanız mutlaka bu filmi izleyin. İzlemiş olanlar istisna tabii! Ama ne zaman bu dünyadan ümidimi kessem, halime şükretmek için bu filmi izleyip, yeniden ders çıkaracağım kendime.


Anne, baba, kardeş,sevgili ve dostların kıymetini bir kez daha anlıyorsunuz.

Halime binlerce şükür, iyi ki annem, babam ve kardeşim hayattalar. Hiç kimseyi Allah böyle bir imtihanla sınamasın. Ve ne ailemin acısını bana nede benimkini onlara göstersin!

5 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Çok merak ettim filmi bende izlememiştim. Ama dayanabilir miyim bilemedim zaten izlemedende bilemem. Bazen dayanamayıp yarım bırakıyorumda... Ama yinede edinip izleyeceğim, teşekkürler

Unknown dedi ki...

pek film izleme alışkanlığım da yoktur ama merak ettim..bu zamana kadar kötü sayılabilecek birçok olay yaşadım beni pek etkilemez heralde :)

sibel dedi ki...

yavrum ağlaraklı film izleyeceğine ,içini açacak filmler izle.. zaten hayatımız ağlaraklı...sevgiler

Yeşim dedi ki...

Tatlım, bu kadar ağlatıyorsa, beni komaya sokabilir. Çünkü ben reklamlar da bile ağlayabilen biriyim :P Yine de merak ettim filmi. Seyredersem yazarım sana. Bu arada dileklerine tüm kalbimle katılıyorum. Allah hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

Stil Direktoru dedi ki...

Ah evet ya bende izlediğimde resmen içim boşaltmıştı :(